Fani haastoi poikabändin oikeuteen – vammautui hysteeristen fanien jaloissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen laulajien ja bändien keikoilla panostetaan turvallisuuteen, sillä varsinkin eturivin tuntumassa seisoskelevat fanit voivat esimerkiksi pyörtyä yleisömassan takia. Nyt eräs amerikkalaisnainen on haastanut menestyneen poikabändin oikeuteen traumaattisen kokemuksensa takia.

Ashleigh Johnson -niminen nainen kävi kolme vuotta sitten katsomassa The Jonas Brothers -poikabändin konserttia Los Angelesissa. Naisen mukaan konserttikokemus oli traumaattinen, sillä hän joutui yhtyeen innokkaiden fanien liiskaamaksi keikkalavan läheisyydessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hän haastoi yhtyeen ja kyseisen konsertin järjestäjät oikeuteen turvatoimenpiteiden välinpitämättömyydestä. Naisen mukaan hän on kärsinyt jo vuosien ajan henkisistä ongelmista keikalla tapahtuneen välikohtauksen takia. Ashleigh Johnsonin mukaan yleisömassan liiskaamaksi joutuminen aiheutti hänen vartaloonsa useita vammoja, E!-sivusto uutisoi. Videolla on esimerkki siitä, miten The Jonas Brothers -yhtyeen fanit käyttäytyvät porttien auetessa.

Amerikkalainen poikabändi The Jonas Brothers perustettiin vuonna 2005. Sen jäseniä ovat veljekset Nick, Joe ja Kevin Jonas. Yhtye on esiintynyt muun muassa Disney-kanavan huippusuosituissa Camp Rock -elokuvissa. Lisäksi heillä on oma televisiosarja. Poikabändin tunnetuimpia kappaleita ovat Hold On, S.O.S. ja Burnin’ Up. Jonasin veljekset tunnetaan perheystävällisestä maineestaan, sillä heitä pidetään hyvinä roolimalleina syvän kristinuskonsa vuoksi.