Christina Milian paljasti rantakuntonsa: ”Oletko valmis?!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin takavuosina menestystä niittänyt amerikkalainen poptähti-näyttelijä Christina Milian on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Tähti valmistelee parhaillaan uutta levyään. Räppäri The Dreamin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti vuonna 2010 esikoisensa Violetin.

Nyt 31-vuotias Christina Milian on esitellyt Instagram-kuvapalvelussa vartaloaan punaisissa bikineissä. Nyt julkaistu valokuva on kuitenkin ikuistettu jo viime kesänä, ja tähti kertookin Twitter-päivityksessään tavoittelevansa samanlaista rantakuntoa tälle keväälle.

– Tällainen vartaloni tulee olevaan keväällä! Oletko valmis?! Christina twiittasi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Taannoin Christina Milianin kerrottiin harkitsevan oikeudellisia toimia erästä ravintolaa vastaan, koska poptähden salaattiannoksesta löytyi syöty purukumi. Kaunotar oli syönyt salaattiannoksestaan jo suurimman osan ennen purukumin löytymistä. Milianin kerrottiin ihmetelleen oudon ja “jauhaisan” aineksen tuntoa suussaan ja sylkeneen suupalansa pois. Ymmärrettyään oudon aineksen olleen jättimäinen ja “käytetty” purukumi, tähden kerrottiin ryntäneen vessaan oksentamaan.