Idols-Fatima sai levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2011 Idols-kilpailussa mukana ollut Fatima Koroma on solminut levytyssopimuksen Kerma Recordsin kanssa. Koroman debyyttialbumi on tarkoitus julkaista vuoden 2013 aikana Levyn tyylilaji on sekoitus soulia, jazzia ja r&b-musiikkia ja sen tuottaa Jari Backlund.

– Fatima teki vaikutuksen jo Idols-kilpailun esityksillään, ja ajatus jazz-, funk- ja soul-vaikutteisesta levystä jäi muhimaan. Tänä syksynä kun itselläni oli aikaa miettiä uusia artisteja Kerma Recordsille, otin Fatimaan yhteyttä. Heti kävi selväksi, että olimme samoilla linjoilla musiikin linjan ja tuotannon suhteen, joten solmimme levytys-sopimuksen, Jari Backlund kertoo.

– Olihan se jännää, kun Jari otti yhteyttä ja ehdotti levytyssopimusta. Mietin muutaman sekunnin ja ajattelin, että mitään menetettävää ei ole ja voisi olla mielenkiintoista tehdä oma levy. Molemmilla oli kuitenkin sama näkemys levyn genrestä, joten se helpotti huomattavasti sopimuksen allekirjoittamista, Fatima kertoo.

Fatiman debyyttialbumin taustalla on tekijätiimi, johon kuuluvat Jari Backlundin lisäksi hänen veljensä, Sunrise Avenuesta ja monista Idols-tuotannoista tuttu, Jukka Backlund ja muun muassa Killer Aspectissa, Beats and Stylesissa ja Rimessa soittava Tapio Backlund. He vastaavat levyn ainutlaatuisesta soundista. Levyn tulevista kappaleista suurin osa on Fatiman sanoittamia.

– Olen erittäin tyytyväinen, että yhteinen sävel levyn suhteen löytyi heti, eikä tarvinnut vääntää kättä soundeista. En epäile yhtään, että levystä ei tulisi oman näköiseni, Fatima lisää.