Georgia Salpa julkaisi rohkeat kuvansa Instagramissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa valittiin viime vuoden toukokuussa FHM-lehden listauksessa maailman viidenneksi seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen on sittemmin toiminut muun muassa alusvaatemallina.

Nyt Georgia esitteli Instagram-blogissaan rintavan otoksen, jossa hänet nähdään tiukassa, pinkissä topissa. Kyseinen paita korostaa neitokaisen parhaita avuja, joiksi voidaan lukea esimerkiksi hänen muhkea rintavarustuksensa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

27-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar on ollut mukana useissa realityohjelmissa, eli on niin sanottu julkkistyrkky. Television lisäksi Georgia Salpa on poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.