Lena Dunham avautui: ”Olin lihava ja yksinäinen teini”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen elokuvantekijä ja näyttelijätär Lena Dunham tunnetaan parhaiten paitsi elokuvistaan, myös luomastaan ja tähdittämästään Girls-televisiosarjasta.

Nyt Lena paljastaa uusimmassa V-lehden haastattelussa nuorena kohtaamastaan yksinäisyydestä. Hän ei osannut omien sanojensa mukaan ystävystyä, joten viettikin suurimman osan kasvuiästään omissa oloissaan. Kokemus muutti tähden maailmankuvaa.

– Ensin olin pikku kakara, jolla ei ollut ystäviä. Sitten olin lihava teini, eikä minulla ollut ystäviä. En vain tiennyt, miten luoda yhteyksiä, kertoi Lena Dunham lehdelle.

New Yorkissa syntynyt Lena Dunham käsikirjoitti ja ohjasi vuonna 2010 ilmestyneen palkitun Tiny Furniture -elokuvan. Hän on esiintynyt myös elokuvissa Nobody Walks, The Innkeepers, Supporting Characters ja This Is 40.