Pikkupoika lahjoitti säästönsä kodittomille kissoille – hellyttävä kirje julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyväntekeväisyys on julkkisten parissa suosittu harrastus, mutta pikkulasten keskuudessa sitä ei juurikaan harrasteta. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön, ja amerikkalainen pikkupoika Evan onkin sulattanut monien sydämet. Hän nimittäin lahjoittaa vuosittain kaikki säästönsä kodittomille kissoille.

Yhdysvaltojen Philadelphiassa asuva yhdeksänvuotias pikkupoika adoptoi Masha-lemmikkikissansa kaksi vuotta sitten City Kittens -eläinsuojasta. Sen jälkeen hän halusi auttaa kaikin keinoin muitakin saamaan lemmikkikissan, joten Evan päätti ryhtyä lahjoittamaan säästönsä hoitolalle. Ensimmäisenä vuonna hän lahjoitti 46,75 dollaria, jotka oli säästänyt viikkorahastaan.

– Nimeni on Evan ja olen 7-vuotias. Arvatkaa mitä? Rakastan kissoja! Ne ovat lempieläimiäni ja sain myös oman kissani City Kittensistä. KIITOS että sain kissani. Kiitos, City Kittens. PS: Saan viikkorahaa joka viikko ja päätin tehdä teille lahjoituksen. Pidän siitä, että autatte kissoja löytämään kodin. Säästin nämä rahat, jotta voisin auttaa kissojanne, Evan kirjoitti ensimmäisessä lahjoitusviestissään.

Tänä vuonna Evan säästi viikkorahastaan jo 97,00 dollaria, jotka hän lahjoitti tuttuun tapaansa kodittomille kissoille. Nyt City Kittens on julkaissut verkkosivuillaan pojan kirjeet. Alla Evanin uusin kirje.

Kuva: City Kittens
Kuva: City Kittens