Prinssi Harry kirjoitti 3-vuotiaalle – kirje päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden henkilöiden joukosta nostetaan esille vuosittain ansioituneimpia tähtiä, joille myönnetään kunnioitettavia tittelejä. Taannoin Tatler-lehti valitsi Vuoden mieheksi hetkeä aiemmin nakukuvista syntyneessä skandaalissa ryvettyneen Prinssi Harryn.

Parhaillaan 28-vuotias Prinssi Harry on sotimassa Afanistanissa, jossa hän on nyt suostunut kirjoittamaan ystävänsä kolmevuotiaalle pikkutytölle hellyttävän synttärikirjeen. Käsin kirjoitetun kirjeen sisältö päätyi nopeasti verkkoon Twitterissä, jossa kuva on nyt levinnyt nopeasti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet yhdistettiin viime vuonna muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Harry deittaili vielä viime kesänä 23-vuotiasta mallikaunotarta Cressida Bonesia, joka kuitenkin jätti kuninkaallisen nakukuvakohun vuoksi.