Sokea mies julkaisee valokuviaan Instagramilla – näin se onnistuu

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet tavalla tai toisella invalidisoituneet ihmiset ovat keksineet oivallisia keinoja, joiden avulla he voivat tehdä asioita, joihin heidän ei uskoisi kykenevän. Esimerkiksi ajatus ahkerasti valokuvia verkossa julkaisevasta sokeasta miehestä tuntuu hieman erikoiselta, mutta nyt sekin on totta.

Sokea Tommy Edison julkaisee usein iPhonella ikuistamiaan tyylikkäitä ja taiteellisia valokuvia Instagramissa. Tämä siitä huolimatta, että hän ei ole koskaan nähnyt yhtään kuvistaan. Nyt Edison esittelee videolla miten se on mahdollista. Hän käyttää nimittäin iPhonelle tehtyä apuohjelmaa kuvien ikuistamiseen, muokkaamiseen ja julkaisemiseen, ja kuvatekstit hänen puolestaan kirjoittaa laitteen Siri-avustaja.

Kuva: Tommy Edison, Instagram
Kuva: Tommy Edison, Instagram