Tältä näyttää uusi Die Hard -elokuva – katso uunituore traileri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaotteinen poliisi John McClane tekee pian jälleen paluun, kun A Good Day To Die Hard -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 15. helmikuuta. Kyseessä on jo viides Die Hard -elokuva. Elokuvan traileri julkaistiin tänään.

Elokuvassa Bruce Willisin näyttelemä New Yorkin kovispoliisi McClane löytää itsensä kansainväliseltä maaperältä Moskovasta. Tällä kertaa hän joutuu kohtaamaan elämänsä suurimman haasteen, oman poikansa Jackin, jota ei ole nähnyt vuosiin.

Omena ei ole kauas puusta pudonnut, sillä Jack on jopa kovempi ja tiukka-asenteisempi kuin isänsä. Nyt heidän on unohdettava henkilökohtaiset ja ammatilliset eronsa, ja toimittava yhdessä pysyäkseen elossa. Heidän on pysäytettävä Moskovan alamaailma, joka pitää hallussaan ydinaseita.