Suomalaisesta ruokablogista ilmiö: ”Kattilan palauttaminen Normaaliksi riisin keiton jäljiltä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta löytyy tuhansittain erilaisia blogeja, joiden aihealueet sisältävät lähes kaiken mahdollisen. Muotiblogien ohella kovassa nousussa ovat myös ruokablogit, joista eräs on nyt niittänyt odottamatonta menestystä erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Kyseessä on ”Sannan” kirjoittama Tekee mieli kiljua muusseissa -blogi, jossa käsitellään ruoka-aihetta hieman vauhdikkaammin kuin yleensä. Erityisesti blogin kirjoitus ”Kattilan palauttaminen Normaaliksi riisin keiton jäljiltä motherfucker” on saanut suuren suosion Facebookissa ja Twitterissä.

– MUNIA vitusti! Siinähän ovat. Kylmään veteen pistetään noi tietenkin etteivät hajoa sitten. Siinä puhdistuu kattila ja munaskut keittyvät.Täpölle. NOIN 6 viiva 8 minuuttia siitä kun kuulee jotain poreilua. Seuraavaksi kuva munista jotka ovat kiehuvassa veessä, blogissa kirjoitetaan havainnollisten kuvien kera.