Vanginvartijat tekivät huikean löydön – kissa yritti auttaa vankilapaossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilapaot ovat ainakin elokuvissa parhaimmillaan kuin taidetta, kun klassisissa tapauksissa vankilaan salakuljetetaan esimerkiksi viiloja täytekakun sisällä. Tämä lähinnä sarjakuvista ja elokuvista peräisin oleva tyyli on nyt jäänyt tosielämän tarinan varjoon.

Brasiliassa sijaitsevan vankilan vartijat ovat nimittäin tehneet uskomattoman löydön tarkkaillessaan vankilan pihaa. He huomasivat nimittäin yksinäisen kissan tassuttelevan pihalla ja päättivät ottaa sen kiinni ja lähempään tarkasteluun. Pian selvisikin, että kissalla ei ollut niin sanotusti puhtaita jauhoja pussissaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Arapiracan vankilaan pyrkineeseen kissaan oli nimittäin kiinnitetty vankilapakoon käytettäviä esineitä. Sen keskivartaloon oli teipattu kiinni neljä sahaa, kaksi poraa, matkapuhelin akkuineen ja latureineen sekä muistikortteja. Vartijat takavarikoivat esineet ja passittivat kissan eläinhoitolaan.