Lupaava mallikaunotar putosi kuolemaansa 14. kerroksesta

Ohhoh! · Stara.fi

Mallimaailmaa on kohdannut jälleen suru-uutinen, kun tieto 22-vuotiaan brasilialaismalli Camila Bezerran kuolemasta saavutti eilen tiedotusvälineet. Neitokainen työskenteli parhaillaan Guangzhoussa Kiinassa, kun hän menehtyi epäselvissä olosuhteissa uudenvuodenyönä.

Camila Bezerra nähtiin viimeisen kerran eloossa juhliessaan vuoden vaihtumista yhdessä ystäviensä kanssa aamun tunneilla vuoden ensimmäisenä päivänä. Aamulla hänet kuitenkin löydettiin kuolleena kerrostalon juurelta. Bezerra oli ilmeisesti pudonnut 14. kerroksessa sijaitsevasta asunnostaan.

Kiinan poliisi tutkii tapausta, mutta tutkimukset eivät ole juuri edenneet, Splash News raportoi. Mallikaunottaren perhe haluaa ruumiin Brasiliaan, mutta köyhällä perheellä ei ollut varaa maksaa sen siirrosta 15.000 dollaria. Lopulta kaunotar saadaan viimeiseen leposijaansa Brasilian Cearaan, kun kunta suostui osallistumaan kustannuksiin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash