Dave Navarro kuohuttaa alastomana ja verisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinten oikeuksia ajava PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kauniita julkkisnaisia asiansa ajamiseen, ja järjestö onkin onnistunut saamaan lukuisat tähdet riisumaan kampanjamainoksia varten. Maineikas ”Olen mieluummin alasti kuin pukeudun turkkiin” -kampanja tunnetaankin ympäri maailmaa.

Viime vuonna mukaan saatiin viimein tasa-arvon nimissä myös miespuolista alastomuutta, kun lihaksikas ja tatuoitu rokkari Dave Navarro suostui poseeraamaan ilman vaatteita kampanjassa teemalla ”Mustetta, ei turkkia”. Nyt Navarro nähdään jo toistamiseen alastomana PETA-kampanjassa. Tällä kertaa hän vastustaa eläinkokeita.

Kuva: PETA
Kuva: PETA

Dave Navarro PETA

– Muutama vuosi sitten näin videon, jossa kiljuvia eläimiä nyljettiin elävältä. Se oli rehellisesti sanoen kauhein ja epäinhimillisin asia jonka olen koskaan nähnyt. Yksinkertaisin asia mitä eläinten pelastamiseksi voi tehdä on jättää turkit ostamatta ja pysytellä erossa tuotteista, joita on testattu eläimillä, Dave Navarro totesi aiemmin PETA-kampanjastaan.

Rocktähti Dave Navarro on tullut tunnetuksi supersuosioon nousseista The Jane’s Addiction ja Red Hot Chili Peppers -yhtyeiden kitaristina ja keulahahmona.