Don Johnsonin huumepaljastus ihmetyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Don Johnson tunnetaan parhaiten 1980-luvun hittisarjasta Miami Vice, jossa hän näytteli James ”Sonny” Crockett -roolihahmoa. Mies näytteli myös Nash Bridges -toimintasarjassa pääosaa. Tähti on tehnyt töitä näyttelemisen lisäksi ohjaajana ja tuottajana.

Nyt 63-vuotias Don Johnson paljasti olleensa aikoinaan rajussa huumekoukussa. Suosikkinäyttelijä nimittäin käytti runsaasti kokaiinia, jota hän omien sanojensa mukaan rakasti. Mies kertoi lähteneensä nuorempana erään huumediilerin mukaan ostokeikalle.

Huumekauppa ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan, sillä kesken kaupanteon alkoi vaarallinen aseiden tulitaistelu. Don Johnson kertoi hypänneensä ulos ikkunasta paetakseen luotisadetta. Näyttelijä selviytyi tapahtuneesta ehjin nahoin, mutta pelottava tilanne jäi kummittelemaan hänen mieltään.

– Olin paikan päällä huumeiden takia, vannon. En koskaan ollut mukana huumekaupoissa, enkä välittänyt aineita. Hankin huumeita vain itselleni, Don Johnson kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Miami Vice -hittisarjan päätähti Donnie Wayne ”Don” Johnson voitti kyseisestä roolistaan muun muassa Golden Globe -palkinnon. Hänellä on myös oma tähti Hollywoodin Walk of Fame -kadulla. Näyttelijä on ollut neljä kertaa naimisissa. Don Johnson alkoi seurustella 22-vuotiaana näyttelijätär Melanie Griffithin kanssa. Seurustelusuhde aiheutti aikoinaan kohun, sillä Griffith oli tuolloin vasta 14-vuotias. Pariskunnan väitettiin harrastaneen ensimmäisen kerran seksiä, kun Melanie Griffith oli 12-vuotias. Kohusuhde päättyi vuonna 1976, kun he hakivat avioeroa puoli vuotta kestäneen liiton jälkeen.