Hugh Dancy unohti nimensä tavatessaan presidentin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-kaunotar Claire Danesin aviomiehenä tunnettu Hugh Dancy on itsekin useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa mukana ollut näyttelijä. Hän keräsi huomiota erityisesti vuonna 2007 julkaistussa elokuvass Blood and Chocolate, jossa hän näytteli aspergerin syndroomasta kärsivää miestä.

Seuraavaksi Hugh Dancy nähdään Hannibal-televisiosarjassa etsivä Will Grahamin roolissa. Hänelle tapahtui taannoin nolo moka ollessaan vaimoineen samoissa juhlissa Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman kanssa. Elle-lehden mukaan näyttelijä nimittäin oli presidentin tapaamisesta niin jännittynyt, että unohti oman nimensä presidenttiä kätellessään.

– Hugh huomasi unohtaneensa esitellä itsensä, ja Obama kysyi, kuka hän on. Hugh vain sanoi, ”Olen pahoillani, herra presidentti”, Claire Danes paljasti lehdelle.

– Esittelin itseni, jolloin Obama kehui minua hyväksi näyttelijäksi. Kehuin häntä hyväksi presidentiksi. Obama vastasi minun olevan parempi näyttelijä kuin hän on presidentti. En osannut sanoa tähän mitään. Hugh ja minä menimme baaritiskille ja otimme isot vodkashotit, Claire lisäsi.

Hugh Dancy ja Claire Danes tapasivat toisensa Evening in Newport -elokuvan kuvauksissa vuonna 2006 ja ovat seurustelleet siitä saakka. Sittemmin heidät nähtiin yhdessä esimerkiksi Screen Actors Guild Awards -tapahtumassa. Kihloihin he menivät helmikuussa 2009 ja naimisiin siis saman vuoden syyskuussa. Hugh Dancy nähtiin taannoin elokuvaroolissa elokuvassa Confessions Of A Shopaholic.