Liukuportaat sekosivat – kaaos metrossa tallentui videolle

Nettivideot Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Elokuvissa kuin tosielämässäkin nähdään välillä tilanteita, joissa ihmiset harppovat uhkarohkeasti liukuportaita vastakkaiseen menosuuntaan. Äskettäin eräällä verkkovideolla humalainen aiheutti hämminkiä metrossa kulkemalla portaita väärään suuntaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt New Jerseyn metroasemalla on sattunut ikävä vaaratilanne, kun liukuportaat vaihtoivatkin yllättäen suuntaa. Kyydissä olleet ihmiset hämmentyivät tapahtuneesta, eikä kompuroinnilta voitu välttyä. Videolla nähdään, miten väkijoukko sulloutuu aluksi yhteen kasaan.

Ihmiset huutavat pelästyneinä ja pyytävät liukuportaiden pysäyttämistä. Tilanne helpottuu, kun joukko tajuaa mennä liukuportaiden mukana alas metrotunneliin. Ruuhka-aikaan sattuneessa onnettomuudessa loukkaantui neljä ihmistä.