McKaley Milleristä kuvattiin venyttelemässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten julkkistähtien maailmaan tulee vuosittain vain kourallinen uusia nimiä, jotka onnistuvat tekemään lopullisen läpimurron. Eräs alkaneen vuoden kuumista nimistä voi olla amerikkalainen McKaley Miller, joka on ehtinyt näytellä jo useissa elokuvissa seitsemän vuoden aikana.

Lapsitähtenä uransa aloittanut McKaley Miller on nyt kuvattu kuntoilemassa puistossa, jossa hän asianmukaisesti muisti venytellä lihaksiaan.

16-vuotias amerikkalainen McKaley Miller on teinitähti, joka tunnetaan nykyisin parhaiten Hart of Dixie -televisiosarjassa nähtävästä Rose Hattenbargerin roolistaan. Uransa hän aloitti kuitenkin jo kymmenenvuotiaana lapsitähtenä Inspector Mom -televisioelokuvasta, ja sittemmin McKaley on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2013 hän tähdittää elokuvaa The Iceman.