Pikaruoka-annoksesta löytyi oksettava yllätys: ”Muistutti aivoja”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu KFC, eli Kentucky Fried Chicken, on yhdysvaltalainen pikaruokalaketju, jonka toimipisteitä on avattu runsaasti myös ympäri maailmaa. Yum! Brands -yrityksen omistama maailmankuulu ravintola on tunnettu friteeratuista kanaruoistaan.

Nyt kyseinen ravintolaketju on joutunut uutisoinnin kohteeksi erikoisen syyn takia. Britanniassa KFC-ravintolasta on nimittäin löytynyt friteeratun kananpalan sisältä aivoja muistuttavaa ainesta. Ällöttävän löydön ruoastaan teki Ibrahim Langoo, joka paljasti asian MSN News -sivustolle. Katso kuva löydöksestä tästä.

– Minulla on tapana kaivella kanaa irti luista sormillani. Kun irrotin toisen palasin, näin kauhistuttavaa ryppyistä ainesta. Kaivoin sen esiin, ja se näytti aivoilta, kertoi Ibrahim Langoo haastattelussa.

KFC-ravintola on pahoitellut tapausta julkisesti. Ketjun edustajan mukaan friteeratusta kanasta löytynyt aines oli aivojen sijaan munuaista, jota ei oltu poistettu eläimestä sen valmisteluvaiheessa. Ravintola vakuuttaa, ettei tapauksesta aiheutunut herra Langoolle terveysriskiä.