Yllättävä treffipyyntö: Supertähti naittaa tytärtään Potter-tähdelle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Veteraaninäyttelijä Dustin Hoffman tunnetaan lähes 50 vuotta kestäneestä näyttelijäurastaan. Mies sai taannoin lähes kahdeksan miljoonan dollarin palkan viiden päivän työstä Pienin painajainen perheessä -elokuvaroolistaan. Hoffman oli äskettäin otsikoissa, kun hän pelasti sairaskohtauksen saaneen lenkkeilijän hengen.

Nyt 75-vuotias Dustin Hoffman on toiminut Amorin apulaisena 25-vuotiaalle Alexandra-tyttärelleen. Suosikkinäyttelijä sai äskettäin kuulla, että Harry Potter -fantasiaelokuvien päätähti Daniel Radcliffe pitää Dustin Hoffmania suurimpana esikuvanaan. Kehun kuultuaan veteraaninäyttelijä ehdotti, että Daniel Radcliffen kannattaisi mennä treffeille hänen kauniin tyttärensä kanssa.

– Kiitos Daniel. Onko hänellä tyttöystävä ja onko hän naimisissa? Minulla on 25-vuotias tytär, heidän pitäisi tavata, Dustin Hoffman kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Dustin Hoffman kertoi samaisessa haastattelussa olevansa surullinen siitä, ettei hän muista kaikkia menneisyytensä asioita. Miehen mukaan hänen vaimonsa muistaa esimerkiksi valokuvia katsoessaan hetken, jolloin kyseinen valokuva on ikuistettu. Hoffmanin mukaan hän joskus myös yllättynyt siitä, ettei hän ole muistanut kaikkia elokuvia, joissa hän on uransa aikana näytellyt.

Dustin Hoffmanin näyttelijäura saavutti läpimurtonsa vuonna 1967 ilmestyneen Miehuuskoe-elokuvan myötä. Tähti on yksi yhdeksästä näyttelijästä, joka on palkittu parhaan miespääosan Oscarilla kahdesti. Tuottajanakin kunnostautunut mies sai Oscarit elokuvista Kramer vastaan Kramer ja Sademies. Veteraanitähti on ollut naimisissa Lisa Hoffmanin kanssa jo yli 31 vuoden ajan. Hoffmanilla on seitsemän lasta.