ESS: Mäkihyppääjä Harri Olli tuomittu vankeuteen

Ohhoh! · Stara.fi

Suomalaisen mäkihypyn ylivoimaisesti tunnetuin tähti Matti Nykänen on viime vuosina tullut tunnetuksi lähinnä toilailuistaan ja vankilareissuistaan. Nyt hän on saanut seuraajan mäkihyppääjä Harri Ollista, joka on nyt tuomittu neljäksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen.

Tuomiosta tänään ensimmäisenä kertonut ESS.fi -verkkolehti raportoi 27-vuotiaan Harri Ollin kiistäneen oikeudessa syytteet syyskuussa tapahtuneesta välikohtauksesta. Rattijuopumus tapahtui lokakuussa.

Lahden käräjäoikeus tuomitsi Ollin pahoinpitelystä, törkeästä rattijuopumuksesta, haitanteosta virkamiehelle ja kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle henkilölle. Ehdottoman vankeuden lisäksi hänet tuomittiin 2.300 euron vahingonkorvauksiin ja reiluksi vuodeksi ajokieltoon.