Karina Smirnoff antoi palaa kuvauksissa – kyllä kelpaa katsella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut tanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Sittemmin neitokainen on poseerannut usein viihdelehtien sivuilla ja tehnyt tuloaan fitness-tähtenä

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjassa Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa kisannut kaunotar on nyt ikuistettu Women’s Running Magazine -aikakauslehden kuvauksissa. Siellä Karina äityi temppuilemaan vauhdikkaasti, ja hänen upea vartalonsa pääsi oikeuksiinsa.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.