Kimberley Walsh peppu pystyssä bikineissä – nautiskeli täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Girls Aloud -tyttöbändistä tunnettu popkaunotar Kimberley Walsh siirtyi taannoin soolouralle, ja hän julkaisee oman Centre Stage -debyyttialbuminsa helmikuun alussa. Äskettäin laulajatar kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa, että hänen pepullaan on oma elämänsä.

Nyt Kimberley Walsh on kuvattu nautiskelemassa lomastaan Barbadoksella yhdessä miesystävänsä kanssa. Neitokainen viihtyi rannalla tietenkin bikineissä, ja nautiskeli välillä rantavedestä myös peppu pystyssä. Seuranaan neitokaisella oli poikaystävä Justin Scott.

31-vuotias Kimberley Walsh käynnistelee tällä erää määrätietoisesti soolouraansa laulajana. Tunnettu Girls Aloud -yhtye kokosi myös jälleen voimansa ja julkaisi äskettäin uuden Something New -singlen. Kokoonpanon laulajista kirkkaimmaksi tähdeksi on tähän mennessä noussut poppari Cheryl Cole. Viime aikoina Kimberley on tullut tunnetuksi laulu-uransa lisäksi myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.