Paljasrintaiset kaunottaret yllättivät Olivian ja Johanneksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli-näyttelijä Olivia Palermo on viime aikoina noussut uutena kasvona viihdelehtien sivuille ja vakiinnuttanut nopeasti paikkansa. Kaunotar on ollut otsikoissa muun muassa bikinikuviensa merkeissä erityisesti lomaillessaan alkuvuodesta St. Barthsilla.

nyt 26-vuotias Olivia Palermo ja hänen poikaystävänsä Johannes Hueblin ovat nautiskelleen rantaelämästä samalla saarella, mutta joutuneet kuitenkin yllätävän näyn kohteeksi. Johannes lienee ollut mielissään yllätyksestä, jossa kaksi rinnat paljaana aurinkoa palvonutta kaunotarta tupsahti yllättäen heidän viereensä rannalla.

Olivia Palermo tuli tunnetuksi The City -realitysarjan tähtenä, ja on ohjelman taannoisen lopettamisen jälkeen tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä. Taannoin hän paljasti työstävänsä parhaillaan uutta realitysarjaa, josta ei ole kuitenkaan vielä kerrottu tarkempia tietoja. Olivia on seurustellut vuodesta 2008 saakka mallikomistus Johannes Heubin kanssa.