Chloe Moretz juhli liian rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen teinitähti Chloe Moretz tunnetaan parhaiten taannoisesta Hit-Girl -roolihahmostaan elokuvassa Kick-Ass. Nuori tähti on esiintynyt myös komediaelokuvassa 500 Days of Summer yhdessä näyttelijätär Zooey Deschanelin kanssa. Vuonna 2013 Hit-Girl tekee paluun valkokankaalle.

Nyt Chloe Moretz on kuvattu Los Angelesissa järjestetyssä Teens for Jeans -tapahtumassa, jossa hänen yllään nähtiin poikkeuksellisen paljastava paita. Teinitähden äiti ei välttämättä olisi innostunut näkemään tyttärensä yllä näin rohkeaa asua. Taannoin Chloe kertoi, että julkisuus on muuttanut hänen lapsuuttaan ja kasvuympäristöään.

– Ei tietenkään. Ihmiset kysyvät minulta aina, että enkö menetä lapsuuttani. Vastaan, että ”En!”. Saan asua Lontoossa, Roomassa ja Pariisissa ja tavata uskomattomia ihmisiä. Rakastan sitä, ja kukapa lapsi ei haluaisi tehdä tätä? Chloe Moretz ihmetteli Azcentral-sivustolle.

15-vuotias Chloe Grace Moretz varttui Atlantassa vanhempiensa ja neljän isoveljensä kanssa. Lapsitähden Trevor-veli on toiminut Chloen näyttelijävalmentajana jo usean vuoden ajan ja matkustanut tämän mukana eri markkinointikiertueilla. Chloen ensimmäinen rooli Hollywoodissa nähtiin sarjassa Oikeuden puolesta. Sittemmin hän on esiintynyt muun muuassa Täydelliset naiset -hittisarjassa sekä Dirty Sexy Money -draamasarjassa.