StaraTV: Haastattelussa uusi poptähti Elisabeth J – katso video

Haastattelut StaraTV Viihde · Stara.fi

Suomi on saanut jälleen uuden lupaavan artistin, kun Elisabeth J julkaisee pian ensimmäisen singlensä. Stara tapasi esikoislevyään työstävän Elisabethin hieman ennen singlen julkaisua ja ensimmäisiä Yhdysvaltojen keikkoja. Kyseessä on laulajan uran ensimmäinen haastattelu.

Haastattelussa Elisabeth J kertoo tehneensä noin puoli vuotta kestäneellä urallaan useita kappaleita, joiden sisällä on kuultu monia eri musiikkityylejä. Ensimmäiset kappaleet olivat selkeää konemusiikkia, mutta sittemmin musiikkityyliksi vaihtui Say My Name -kappaleen (kuuntele alta) myötä reggaevaikutteinen r&b.

– Me kokeiltiin konemusiikkia ja mun tuottaja halusi mulle sellaista musiikkia. Mä totesin, että tää ei ole mun juttu ja mä en halua tehdä tätä. Anna mun näyttää, että mä teen paremmin jotain muuta ja sit lyötiin vetoa ja sit tehtiin sellainen biisi, jonka mä halusin. Se toimi paremmin, Elisabeth J kertoi Staralle.

Haastattelussa Elisabeth J kertoo kuulumistensa lisäksi itsestään ja paljastaa muun muassa mitä odottaa Yhdysvaltojen keikoilta sekä miten sai levytyssopimuksensa.