Irina Shayk poseerasi bikinikuvissa veden alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk kuuluu tällä hetkellä alansa kuumimpiin nimiin, ja hänet nähdäänkin usein mainoskuvissa. Sports Illustrated -lehdessä läpimurtonsa tehnyt kaunotar on ollut otsikoissa myös siksi, että hän seurustelee jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Viime aikoina Irina Shayk on poseerannut ahkerasti uimapukumerkki Agua Benditan mainoskuvissa, ja nyt sama teema jatkuu tuoreilla kuvilla. Niissä kaunotar nähdään poikkeuksellisen märissä olosuhteissa, sillä hän poseeraa bikineissä veden alla.

27-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007.