Kohuhitti ”Facebookissa” ei olekaan Dingon kappale!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dingo-yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut Neumann julkaisee sooloalbumin kuudentoista vuoden tauon jälkeen. Henkilökohtaisia kappaleita sisältävä Oma Waterloo ilmestyy 15. maaliskuuta. Neumannin edellinen sooloalbumi Nimeni on Neumann julkaistiin vuonna 1996.

Yksitoista uutta kappaletta sisältävä Oma Waterloo on Neumannille henkilökohtainen levy. Albumilta ensimmäisenä singlenä irrotettu Adios Rosario esitteli tuttua Neumannia päivitettynä 2010-luvulle. Loppuvuodesta 2012 julkaistu Facebookissa on puolestaan herättänyt valtaisaa huomiota sosiaalisessa mediassa. Tähän saakka kappaleen on kerrottu tulevan Dingon levylle, mutta nyt näin ei olekaan.

– Aiemmista suunnitelmista poiketen Neumann ja Suomen Musiikki päättivät julkaista uuden albumin Neumann nimellä, tiedotteessa kerrotaan.

Viime vuoden aikana nauhoitetun levyn ovat tuottaneet Maki Kolehmainen ja Jimi Constantine. Suurta keikkasuosiota tälläkin hetkellä nauttiva Dingo jatkaa keikkailuaan normaalisti.