Anna Chlumsky kuvattiin ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alun suosituimpiin menestyselokuviin lukeutui My Girl, jonka tarina ja lapsitähdet saivat miljoonat ihmiset kyyneliin. Elokuvassa pikkutyttönä naispääosaa esittänyt 11-vuotias Anna Chlumsky vetäytyi sittemmin julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on jälleen nähty yhä useammin.

Macaulay Culkinin kanssa hittileffassa lapsena näytellyt Anna Chlumsky on varttunut vuosien ja vuosikymmenten varrella varttunut todelliseksi kaunottareksi, joka kuvattiin tällä viikolla Girls-televisiosarjan toisen tuotantokauden ensi-iltajuhlissa New Yorkissa. Anna oli pukeutunut juhliin näyttävään vihreään mekkoon.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nykyisin Anna on 31-vuotias kaunotar, joka on naimisissa ja työskentelee edelleen näyttelijänä. Seuraavaksi hänet nähdään komediasarjassa Veep. Chlumsky piti näyttelemisessä aikoinaan taukoa, joten hän onnistui välttämään ikuisen lapsitähden statuksen, josta on tunnetusti ainoastaan haittaa Hollywodissa.