Jannika B julkaisee esikoisalbuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen popmusiikin tuore tulokas Jannika B on saanut debyyttialbuminsa valmiiksi. Helmikuun 1. päivä ilmestyvä pitkäsoitto on nimeltään Kaikki rohkeus. Albumin single Seuraavaan elämään on kasvanut radiohitiksi ollen jo yli kuukauden radiolistan kymmenen kärjessä.

Jannika B lähti omin voimin liikkeelle maaliskuussa 2011, jolloin hän keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Jannika B:n matkaa on pystynyt seuraamaan hänen blogissaan, jossa hän on myös faniensa kanssa pallotellut ideoita ja etsinyt uusia alaan liittyviä yhteistyökumppaneita.

– Minun unelmani on tehdä töitä sen parissa mitä rakastan. Musiikki <3 Nyt olen vihdoin ja viimein kerännyt kaiken rohkeuteni ja päättänyt toteuttaa unelmani – Aloitan esikoisalbumini teon ilman levy-yhtiötä! Tulen päivittämään projektia ja sen eri vaiheita täällä blogissa, Jannika B kirjoitti.

Nyt, reilu puolitoista vuotta myöhemmin, debyyttialbumi on viimein valmis. Jannika B julkaisi itse loppuvuodesta 2011 Onnenpäivä–singlen ja teki huikean työn raivaten tiensä kyseisellä sinkullaan muun muassa YleX-kanavan soittoon. Hän solmi alkuvuodesta 2012 mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Debyyttialbumi julkaistaan Jannika B:n oman Ona-levymerkin kautta.