Jennifer Nicole Leen mekko paljasti liikaa – vesiraja ylittyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on saavuttanut viihdemedioissa huomiota timmin kroppansa ansiosta. Joitakin vuosia sitten neitokainen oli kymmeniä kiloja tuhdimmassa kunnossa, mutta huikean laihdutuksen myötä hänestä tuli tunnettu fitness-kaunotar.

Eilen Jennifer Nicole Lee kuvattiin shoppailemassa Beverly Hillsissä, jonne neitokainen oli valinnut ylleen kireän pikkumustan. Asun erikoisuus oli sen takana oleva alas asti ulottuva vetoketju, joka kuitenkin aukesi hiljalleen ja paljasti lopulta muutenkin jo paljastavan mekon alta Jenniferin pakaroita.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.