Olivia Munn paratiisilomalla – peppukuva nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn kertoi äskettäin kärsivänsä trichotillomania-oireyhtymästä, joka pakottaa hänet nyppimään jatkuvasti omia silmäripsiään. Ahdistuneisuushäiriön ansiosta hän käyttääkin paljon tekoripsiä.

31-vuotias Olivia Munn on nyt lomaillut Costa Ricassa. Hän julkaisi Twitter-blogissaan otoksen lomatunnelmistaan. Kyseisessä kuvassa näyttelijätär nähdään värikkäässä bikiniasussa matkalla rannalle. Otos korostaa hänen timmiä peppuaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.