Britney Spears jätti myös X Factorin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että poptähti Britney Spears on eronnut kihlatustaan yli kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Ihmissuhde ei ollut kuitenkaan ainoa, joka tuli nyt yllättäen päätöksensä. Spears jätti samalla myös suositun X Factor -ohjelman.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Britney Spears on toiminut viime aikoina Simon Cowellin luoman X Factor -ohjelman tähtituomarina, mutta nyt pesti on ohi. Spears vahvisti asian samalla, kun hän kertoi eronneensa manageri Jason Trawickista. X Factor ja American Idol -ohjelmien tuomaristossa on ollut muutenkin tuulista viime aikoina, kun kokoonpanot ovat vaihtuneet tiuhaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Uutiskanava CNN raportoi tänään myös huhuista, joiden mukaan Britney Spears kävisi parhaillaan neuvotteluja pitkästä sopimuksesta Las Vegasiin. Monet supertähdet ovat tienanneet jättisummia jopa viiden vuoden sopimuksista. Tällaisia tähtiä ovat viime aikoina olleet muun muassa Elton John ja Celine Dion. Seuraavana listalla voi olla siis myös Britney Spears.