Dave Navarro röntgenkuvassa – nännilävistykset nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu rocktähti Dave Navarro on julkaissut Twitterissään hauskan kuvan, jonka hän sai käsiinsä käytyään röntgenkuvassa. Kuvassa nähdään miehen rintakehän röntgenkuva, josta erottuvat erityisen hyvin hänen nännilävistyksensä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Dave Navarro poseeraa parhaillaan alastomana PETA-järjestön kampanjassa, jossa hän vastustaa eläinkokeita. Viime vuonna hänet nähtiin niin ikään alastomana turkiksia vastaan järjestetyn kampanjan kuvassa teemalla ”Mustetta, ei turkkia”.

– Muutama vuosi sitten näin videon, jossa kiljuvia eläimiä nyljettiin elävältä. Se oli rehellisesti sanoen kauhein ja epäinhimillisin asia jonka olen koskaan nähnyt. Yksinkertaisin asia mitä eläinten pelastamiseksi voi tehdä on jättää turkit ostamatta ja pysytellä erossa tuotteista, joita on testattu eläimillä, Dave Navarro totesi aiemmin PETA-kampanjastaan.

Kuva: PETA
Kuva: PETA

Rocktähti Dave Navarro on tullut tunnetuksi erityisesti supersuosioon nousseen The Jane’s Addiction -yhtyeen keulahahmona ja kitaristina sekä musisoinut aikoinaan myös Red Hot Chili Peppers -yhtyeessä.