Cheerleaderit piirittivät Jake Owenin pelikentällä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen kantritähti Jake Owen on noussut viime vuosina maansa suosituimpien kantrilaulajien joukkoon. Naisfanien janoama komistus on onnellisesti naimisissa malli Lacey Buchananin kanssa. Pariskunta sai äskettäin esikoistyttärensä, jonka nimeksi tuli Olive Pearl.

Nyt 31-vuotias Jake Owen nähdään tuoreimmassa kuvassaan poseeraamassa seksikkäiden cheerleadereiden ympäröimänä. Kantritähti esiintyi hiljattain Orange Bowl -jalkapallo-ottelussa. Laulaja esitti muun muassa hittikappaleitaan kolmannelta Barefoot Blue Jean Night -albumiltaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Floridassa varttunut Jake Owen haaveili golf-ammattilaisen urasta ennen kantritähteyttään. Hän luopui golf-unelmistaan, kun hän joutui rajuun vesilautailu-onnettomuuteen. Sittemmin kitaran soitosta innostunut Jake Owen muutti Nashvilleen, jossa levytuottajat huomasivat laulajan lahjakkuuden. Hän julkaisi Startin’ with Me -debyyttialbuminsa vuonna 2006.