Joan Rivers haarat auki nettikuvassa – sivalsi Anne Hathawayta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman karmeimpien kauneusleikkausten listalla pärjäsi taannoin hyvin julkkistähti Joan Rivers, jonka kasvot ovat malliesimerkki liiallisten leikkausten tuloksista. Entinen kaunotar on pilannut kasvonsa lukuisilla toimenpiteillä arvokkaan ikääntymisen sijaan.

Nyt Joan Rivers on jälleen kohauttanut. Tällä kertaa hän sivalsi näyttelijä Anne Hathawayta, joka vilautti taannoin vahingossa paljasta alapäätään kuvaajille noustessaan autosta. Rivers julkaisi Twitterissä kuvan, jossa hänen jalkovälinsä paljastaa kameralle hieman toisenlaiset huulet.

20130112-123630.jpg

Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki. Riversin ura alkoi teatterissa, josta hän siirtyi televisioon. Nainen on juontanut muun muassa omaa talk show’taan, jonka nimi oli The Late Show Starring Joan Rivers. Rivers on ollut kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on yksi lapsi, aikuinen tytär Melissa Rivers.