Shokkiero! Britney Spears erosi kihlatustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on eronnut. Hän ja pitkäaikainen poikaystävä Jason Trawick ovat purkaneet kihlauksensa. Vuodesta 2009 saakka seurustellut julkkispari tutustui toisiinsa, kun Trawick toimi Spearsin managerina.

Eronnut pariskunta vahvisti tiedot erosta, ja heidän ilmoituksensa mukaan päätös erosta oli heidän yhteinen. Laulaja kertoi tiedotteessaan parin pysyvän hyvinä ystävinä. Vuodesta 2009 seurustelleet Britney ja Jason kihlautuivat joulukuussa 2011, joten he ehtivät olla kihloissa vain hieman yli vuoden ajan. Mikäli kihlaus olisi johtanut avioliittoon, olisi se ollut laulajan kolmas.

Britney Spears koki vuonna 2008 hermoromahduksen, jonka jälkeen hän joutui isänsä holhoukseen. Siitä saakka isä on määrännyt tyttärensä tekemisistä ja muun muassa raha-asioista. Viime aikoina Spears on toiminut televisiossa nähtävän X Factor -ohjelman tuomarina. Hänen tuorein levynsä Femme Fatale julkaistiin vuonna 2011.