Hämmentävä näky lentokentällä – jättimäinen alligaattori yritti kiitotielle

Ohhoh! · Stara.fi

Muutama päivä sitten kerroimme tapauksesta, jossa suuri python menehtyi matkustaessaan ”jäniksenä” lentokoneen siivellä. Nyt floridalaisella lentokentällä on vuorostaan nähty kutsumaton vieras, kun suurikokoinen alligaattori yritti kovasti päästä kiitotielle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Matkustajat huomasivat jotain outoa lentokentän reunaman ruohikossa, ja havaintoa tarkistamaan menneet miehet huomasivat, että kyseessä oli reilusti yli kaksimetrinen alligaattori. Se oli päässyt jo kymmenen metrin päähän kiitotiestä, joten se aiheutti ongelmia lentoliikenteelle.

Kiitotielle saakka päästyään alligaattorin vuoksi olisi jouduttu sulkemaan koko kiitotie, mutta onneksi eläin saatiin kiinni ajoissa. Se kuljetettiin kauas kentältä ja päästettiin vapaaksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash