Kissan röntgenkuvasta löytyi järkyttävä yllätys: ”Ei pitäisi olla mahdollista”

Ohhoh! · Stara.fi

Olemme vuosien varrella kertoneet usein kuinka ihmisten sisältä on löytynyt röntgenkuvissa mitä erikoisempia esineitä. Ihmiset eivät toki ole ainoita, joiden sisään on päätynyt sinne kuulumattomia esineitä. Tuoreessa tapauksessa kissan sisältä löytyi jotain yllättävää.

Alphie-kissa oli vasta asettunut uuteen kotiinsa Vanessa Whiten luokse, kun selvisi, että eläin oli erityisen viehtynyt televisioon. Television edessä tuntikausia viihtyvä kissa herätti eräänä yönä emäntänsä, joka oletti kissan pudonneen ikkunalaudalta lattialle. Kissan vointi kuitenkin heikkeni nopeasti, jolloin White kiidätti sen eläinlääkärille.

Eläinlääkärissä kissalle tehtiin röntgentutkimus, joka paljasti jotain lähes mahdotonta. Kissa oli nimittäin saanut jotenkin sisäänsä noin 20 sentin pituisen televisioantennin. Eläinlääkäri Liz Aireyn mukaan hän ei ollut koskaan edes kuullut mistään vastaavasta tapauksesta. Antenni oli mahdollisesti päätynyt kissan sisään selittämättömässä tapaturmassa. Antenni ei ehtinyt rikkoa kissan sisäelimiä, joten lemmikki saatiin pelastettua.