Lady Gaga kuohutti jälleen: Liha-asu ja lisäkiloja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on kierrellyt ahkerasti tahtiin maailman esiintymislavoja. Hänet tunnetaan musiikkinsa lisäksi erikoisesta tyylistään ja hämmästystä herättävistä esiintymisasuistaan.

Muutaman viikon ajan Lady Gaga on viettänyt poissa otsikoista keikkataukonsa vuoksi, mutta nyt hän on palannut esiintymislavoille. Born This Way -kiertueensa uuden osuuden ensimmäisellä keikalla Lady Gaga osoitti, ettei hän ole ottanut muiden julkkistähtien neuvoista vaaria.

Sharon ja Kelly Osbourne vihjasivat, että liha-asu kannattaisi unohtaa, mutta se nähtiin edelleen keikalla – tosin kangasversiona. Myös muoviset aseet olivat edelleen mukana, vaikka joidenkin mielestä ne olisi kannattanut taannoisen kouluampumisen jälkeen unohtaa. Joulutauko näytti lisäksi tuoneen supertähdelle myös lisäkiloja.

Lihavuuskohun keskiöön viime syksynä joutunut Lady Gaga yrittää edelleen tarkkailla ruokavaliotaan. Naisen mukaan yllättävä painonnousu johtui hänen isänsä italialaisista kokkauksista, joita tähti syö muun muassa vanhempiensa perustamassa ravintolassa. Laulajatar yrittää kuitenkin päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.