Housut repesivät – Lady Gagan peppu paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on kierrellyt ahkerasti tahtiin maailman esiintymislavoja. Lady Gaga vietti muutaman viikon ajan hiljaiseloa, mutta nyt hän on palannut esiintymislavoille, kun hänen maailmankiertueensa on saanut jatkoa.

Born This Way -kiertueensa uuden osuuden ensimmäisellä keikalla Vancouverissa Lady Gaga esiintyi kritiikistä huolimatta edelleen liha-asussa ja aseet kädessään. Samalla hänelle sattui kuitenkin nolo vaatemoka, kun nahkahousut repesivät esiintymislavalla kesken keikan.

Lihavuuskohun keskiöön viime syksynä joutunut Lady Gaga yrittää edelleen tarkkailla ruokavaliotaan. Naisen mukaan yllättävä painonnousu johtui hänen isänsä italialaisista kokkauksista, joita tähti syö muun muassa vanhempiensa perustamassa ravintolassa. Laulajatar yrittää kuitenkin päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.