Näin karmea on Kate Middletonista tehty muotokuva – vertaa valokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttuatar Kate Middleton on nykyään maailmanlaajuinen tyyli-ikoni kuninkaallisen avioliittonsa myötä. Aiemmin tässä kuulla paljastui iloinen perheuutinen, kun Middletonin kerrottiin odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan prinssi Williamin kanssa.

Taannoin brittilehden lukijat äänestivät Katen nenän maailman parhaaksi. Kuluneella viikolla herttuattaresta paljastettiin ensimmäinen virallinen muotokuva, joka tyrmättiin välittömästi. Paul Emsleyn tekemässä maalauksessa Kate Middleton näyttää nimittäin huomattavasti ikäistään vanhemmalta harmaantuneelta keski-ikäiseltä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.