Brooke Hogan seurasi isänsä jalanjälkiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wrestling-tähti Hulk Hogan oli loppuvuodesta runsaasti otsikoissa seksivideoskandaalinsa myötä. Samaan aikaan myös hänen tyttärensä on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa ja joskus jopa alastomana.

Brooke Hogan on seurannut isänsä jalanjälkiä, ja on nykyisin mukana wrestling-bisneksessä. 24-vuotias tytär ei kuitenkaan itse paini kehässä, sillä hän on naisisista koostuvan The Knockouts -showpainiorganisaation varapääjohtaja.

Brooke Hogan on tuomassa The Knockoutsin televisioon Iso-Britannian Manchesterissa ja Lontoossa kuvattavien TNA Impact -otteluiden myötä. Sekä Brooke itse että hänen isänsä Hulk Hogan tulevat myös näyttäytymään otteluiden kuvauksissa.

23-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä vuonna ahkerasti bikinikuntoaan ja kokeillut siipiään myös laulajana. Neitokainen on hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja ajatellen. Taannoin Brooke kohahdutti poseeraamalla alastomana koirahäkissä. Kyseessä oli PETA-järjestön kampanja eläinten oikeuksien puolesta, mutta isä ei ollut siitä kovin mielissään.