23-vuotias Emma Rigby viimeinkin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa saippuasarjoilla on pitkät perinteet ja vankka katsojakunta, joten myös sarjojen juoneenkäänteet ja tähdet puhuttavat kansalaisia kovasti. Eräs kansainvälisesti hieman vähemmän tunnetuista saippuatähdistä on kaunis Emma Rigby.

Erittäin harvoin paparazzikuvissa paistatteleva Emma on nyt viimein päätynyt paparazzikuviin myös bikineissä hänen lomaillessaan viikonloppuna Miami Beachilla, Yhdysvalloissa. Näyttelijätär oli nimittäin pukeutunut rannalle näyttäviin punaisiin bikineihin. Hänellä oli seuranaan Game of Thrones -hittisarjan tähti Theon Greyjoy.

23-vuotias englantilainen Emma Rigby on näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi erityisesti Hollyoaks-saippuasarjan tähtenä. Hannah Ashworthin roolia esittävä kaunotar tähdittää myös BBC-kanavan draamasarjaa Prisoners Wives. Vuonna 2013 Emma nähdään vilaukselta myös sarjassa Ripper Street -televisiosarjassa.