Alex Reid Katie Pricen pikakihlauksesta: ”Hullunmyllyä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen povipommi Katie Price julkisti äskettäin kihlauksensa strippari Kieran Haylerin kanssa. Pariskunta on tuntenut toisensa vasta muutamia viikkoja, mutta rakastuminen sai kaunottaren sitoutumaan nopeasti.

Kaikki eivät kuitenkaan ole tuoreesta lemmestä yhtä vakuuttuneita. Glamourmallin entinen aviomies, vapaaottelija Alex Reid on suominut kovin sanoin eksänsä kihlautumista. Miehen mukaan Price syventää suhdettaan liian nopeasti.

– Heidän pitäisi tutustua toisiinsa kauemmin. On todellista hullunmyllyä olla naimisissa hänen kanssaan. Katie rakastaa tunnetta siitä, kun on rakastunut, kertoi Reid The Sun -lehdelle.

Mies kertoi olevansa iloinen povipommin puolesta, ja hän toivookin 34-vuotiaan neitokaisen luovan syvän rakkaussuhteen stripparikultaansa. Hänen mukaansa suhde voi onnistua, jos Kieran ymmärtää astuneensa uuteen maailmaan. Price erosi vasta pari kuukautta sitten kihlatustaan Leandro Pennasta.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.