Gemma Collins yllättyi alusvaatekuvistaan: ”Uskomatonta miten laiha olin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen The Only Way Is Essex -saippuasarja on kerännyt Suomessakin katsojia Glamourelämää Essexissä -nimellä. Eräs ohjelman tähdistä on muodokas näyttelijätär Gemma Collins.

31-vuotias neitokainen edustaa sarjassa rehevämpää naiskauneutta, ja hän onkin näyttänyt tietä muille Britannian XL-tytöille positiivisena roolimallina. Gemma oli nuorempana kuitenkin huomattavasti nykyistä hoikemmassa kunnossa. Hän julkaisikin varhaiset otokset Twitter-blogissaan todistaakseen asian.

– Katselin vanhoja kuvia. Uskomatonta, miten laiha olin, kirjoitti Gemma blogiinsa.

Gemma Collinsilla on oma nimeään kantava vaatemallisto, joka on tarkoitettu kurvikkaammille naisille. Tähti toimii luonnollisesti itse oman mallistonsa mainoskasvona. Neito paljasti äskettäin Now-lehdelle yrittävänsä pudottaa jonkin verran painoaan, minkä ansiosta hän nauttiikin ruoanhimoa vähentäviä pillereitä.