Pikkulasten teknohitti: iPotta yhdistää iPadin ja potan

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on parin viime vuoden aikana ihmetelty miljoonia kertoja kuinka jopa yksivuotiaat pikkulapset osaavat jo käyttää tietotekniikan uusimpia laitteita, kuten erityisesti Applen iPadia. Nyt tämä seikka on viimein saatu yhdistettyä hieman vanhempaan teknologiaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

2000-luvun teknologia-orientoituneet pikkupojat ja -tytöt ovat nimittäin nyt saaneet varta vasten heille suunnitellun tuotteen. Yhdysvalloissa on nimittäin tullut markkinoille iPotty, jossa yhdistetään perinteinen potta ja siihen kiinnitetty iPad. Tämän yhdistelmän ansiosta potalla istuminen on enemmän kuin mukavaa. CTA Digital -yhtiö ryhtyy myymään tuotettaan maaliskussa, mutta jo nyt se on saanut siitä kovasti positiivista palautetta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash