Kuuron koiran tanssi hurmaa nettivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa päivittäin julkaistavista sadoistatuhansista lemmikkivideoista vain aniharva saa suurempaa suosiota, mutta nyt erään kuuron bulldoggin villi tanssi olohuoneen lattialla on noussut nettihitiksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lukuisat mediat ympäri maailmaa ovat raportoineet Jamynne Bowlen Facebookissa ja YouTubessa julkaisemasta videosta, jossa nähdään kuinka hänen kuuro koiransa nauttii musiikista hieman omalaatuisella tavallaan. Koiran isäntä soittaa videolla kitaraa, jonka värähdykset koira tuntee kehossaan ja liikkuu niiden mukaan. Samaan aikaan taustalla toinen koira seuraa tilannetta välinpitämättömänä.

Joidenkin katsojien mielestä koira ei nauti musiikista, vaan ainoastaan hieroo takapuoltaan mattoa vasten. Koira liikkuu kuitenkin selvästi musiikin tahdissa, joten pelkästä peppuilusta tuskin on kyse. For the Love of Dog -verkkosivuilla todettiinkin, että koira kykenee aistimaan kitaran soiton vartalollaan.