44-vuotias Kylie Minogue on huikea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue on myynyt maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa albumia. Lisäksi hän on niitä harvoja supertähtiä, jotka ovat onnistuneet saamaan listaykkösen kolmella eri vuosikymmenellä ja ura jatkuu menestyksekkäänä edelleen.

Nyt 44-vuotias Kylie Minogue nähdään tuoreissa promokuvissa, joissa hänen upea vartalonsa pääsee esille suorastaan jumalatarmaisena näkynä. Taannoin Kylien vartalo ihastutti myös Italian X Factorin katsojat.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980, 1990 ja 2000 -luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.