Televisiotähti ulosti housuunsa presidentin vieraana: ”Pierun mukana tuli extraa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiotähti ja säämies Al Roker tunnetaan parhaiten urastaan NBC-sääkanavan isäntänä. Mies on tehnyt myös näyttelijän töitä ja kirjoittanut kirjoja. Al Roker julkaisi hiljattain omaelämäkertansa, joka kantaa nimeä Never Going Back.

Nyt Al Roker on noussut otsikoihin hauskan paljastuksensa vuoksi. Säämiehen mukaan hänelle nimittäin tapahtui vuonna 2002 nolo ulostemoka Valkoisessa talossa. Televisiotähti pääsi tapaamaan presidentti George W. Bushia juhlaillalliselle, joka keskeytyi hänen osaltaan ikävällä ja haisevalla tavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Al Rokerin mukaan hän oli kävellyt Valkoisen talon lehdistöhuoneeseen, kun yhtäkkiä hänen vatsassaan alkoi kiertää. Säätoimittaja päättikin päästää äänettömän pierun. Suolistokaasun mukana tuli kuitenkin hieman ”ekstraa”, sillä mies kakkasi housuihinsa presidentin edessä.

– Söin varmaankin jotain outoa, sillä vatsassani oli ilmaa. Päätin pieraista lehdistöhuoneessa. Ajattelin, ettei kukaan saa tietää pierustani. Reiästä tuli kuitenkin hieman ekstraa mukana. Kakkasin housuihini, Al Roker kertoi Dateline-sivustolle.

Ulostemokan jälkeen mies heitti kakkaiset alushousunsa roskiin ja jatkoi juhlaillallista kommandona eli ilman alusvaatteita. Al Roker uskoo yllättävän kakkapierun johtuneen hänen taannoisesta vatsalaukun ohitusleikkauksestaan. Televisiojuontaja kertoo omaelämäkerrassaan muun muassa hurjasta muodonmuutoksestaan, sillä hän laihtui leikkauksen jälkeen yli 50 kiloa.

New Yorkin Queensissä varttunut Al Roker haaveili nuorempana sarjakuvapiirtäjän ammatista. Jamaikalaista sukua oleva televisiotähti on ollut kolmesti naimisissa. Nykyään hän viettää avioelämää journalisti Deborah Robertsin kanssa. Pariskunta on pitänyt yhtä jo yli 20 vuoden ajan. Säätoimittajalla on kolme lasta