George Clooney sängyssä Cindy Crawfordin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat viihdemaailman julkkistähdet mainostavat erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, autoja, vaatteita ja meikkejä. Esimerkiksi laulajatar Lana Del Rey valittiin äskettäin Jaguar-luksusauton mainoskasvoksi. One Direction -poikabändi saa puolestaan sievoisen summan Pepsi-juomajätin kampanjan keulakuvana.

Nyt verkossa naurattaa erään julkkisnelikon tähdittämä lyhytelokuva, jossa mainostetaan Casamigos-tequilaa. Hollywood-tähti George Clooneyn ohjaamassa videopätkässä nähdään myös hänen tyttöystävänsä Stacy Keibler, huippumalli Cindy Crawford ja hänen aviomiehensä Rande Gerber.

Nettivideolla Rande Gerber kävelee hotellin käytävällä ja astuu juoma kädessä hotellihuoneeseen. Hän bongaa vaimonsa samasta sängystä George Clooneyn kanssa. He eivät näytä kuitenkaan olevan moksiskaan parinvaihdosta. Myöhemmin Clooney bongaa tyttöystävänsä huippumallin vierestä sängyllä, ja lopulta Cindy Crawford löytää myös komistukset samasta sängystä. Sekaannukset ovat ilmeisesti tapahtuneet liiallisen tequilan juonnin seurauksena.